چطور با کبريت روشن مي توان عسل طبيعي را از عسل تقلبي تشخيص داد؟


نکات مهم براي انجام اين کار توسط خودتان و تشخيص عسل طبيعي از تقلبي را در ادامه اين بخش از نمناک خواهيم گفت  .


از هزاران سال پيش از خاصيت درماني عسل در بهبود زخم ها، سوختگي ها و التهاب استفاده مي کردند، لذا اين ماده غذايي در طب سنتي جايگاه خاصي دارد .عسل بعنوان يکي از ارزشمندترين مواد غذايي به دليل دارا بودن مواد مغذي از قبيل قندهاي طبيعي، مواد آلي، معدني، ويتامين ها و بويژه تامين بخشي از انرژي روزانه از اهميت ويژه اي برخوردار است و علاوه بر اين در طب سنتي به اثرات درماني عسل در بيماري هاي گوارشي، ضعف اعصاب، سرفه و اشاراتي شده است.


چگونه مي توان عسل طبيعي را از تقلبي تشخيص داد؟


عسل طبيعي، علاوه بر شيريني خاص، داراي مزه و طعم ويژه اي است که فقط در عسل وجود دارد و عسل هاي مصنوعي فاقد اين نوع مزه مي باشند. عسل خالص و اصل به جز مزه شيريني ، طعمي مطبوع دارد که بسته به گياه آن فرق مي کند درحاليکه عسل هاي نامرغوب ، تقلبي ، مصنوعي و صنعتي به جز مزه شيريني چيزي ندارند.


تشخيص عسل طبيعي از تقلبي با بو:


اگر درپوش عسل مدتي بسته باشد، هنگام باز کردن درپوش بو و رايحه مطبوع عسل طبيعي را مي توانيد استشمام کنيد. هر نوع عسل طبيعي بويي متناسب با گل استحصال شده از آن دارد. عسلي که بوي خاصي ندارد کمي مشکوک به تقلبي است.


سفتي و غلظت عسل طبيعي و تشخيصش از تقلبي:


عسل طبيعي به سرعت در دهان آب مي شود و پس از مصرف ايجاد انرژي مي کند، در حالي که عسل غيرطبيعي طعم آبنبات مي دهد.


آب يک راه ساده براي تشخيص عسل طبيعي از تقلبي:


عسل را در آب سرد بريزيد خواهيد ديد که عسل طبيعي کاملا حالت چسبندگي خود را حفظ مي کند و خيلي سخت و دير در آب سرد حل مي شود اما عسل تقلبي سريع در آب حل مي شود.


يک راه ديگر براي تشخيص عسل طبيع از تقلبي اينگونه است که اگر عسل را داخل ليوان محتوي آب بريزيد، چنانچه به صورت عمودي وارد ليوان پر از آب شده و در ته آن جمع شود و به سرعت حل نگردد، عسل مطلوبي است، ولي اگر عسل هنگام ريختن، در آب حل شود، از مطلوبيت و خلوص کمتري برخوردار است.



راه و روش تشخيص عسل طبيعي از تقلبي با آب


تست عسل طبيعي از تقلبي با کبريت


اگر يک کبريت را روشن کرده و داخل عسل بياندازيد مي توانيد تشخيص دهيد که آيا عسل طبيعي است يا تقلبي ؛ اگر کبريت روشن موجب آتش گرفتن عسل شد يعني عسل طبيعي است ولي اگر عسل تقلبي باشد به سادگي آتش نميگيرد.


اگر عسل طبيعي را روي نان تست بماليد نان بعد از چند دقيقه سفت مي شود اما اگر عسل تقلبي روي نان ماليده شود نان نمدار خواهد شد.


تست عسل طبيعي از تقلبي با زرده تخم مرغ


يکي از جالب ترين روي هاش تست عسل طبيعي از تقلبي استفاده از زرده تخم مرغ است ، عسل را با زرده تخم مرغ مخلوط کنيد اگر زرده خام شبيه زرده تخم مرغ پخته شد عسل طبيعي است در غير اين صورت عسل تقلبي است.


آيا عسل طبيعي شکرک مي زند؟


عسل طبيعي به دليل داشتن دياستاز بعد از مدتي ته نشين مي شود و رس مي زند؛ يعني ذرات قند عسل متبلور مي شود و عسل مانند روغن نباتي سفت مي شود.تفاوت آن با شکرک زدن که در مربا ايجاد مي شود اين است که بلورهاي عسل رس زده خيلي ريز تر از بلورهاي مرباي شکرک زده مي باشد.


در مجموع عوامل محيطي از قبيل رطوبت، دما و ترکيبات عسل از نظر درصد بالاي مواد قندي، آنزيم دياستاز (که باعث جذب ذرات موجود در عسل و ته نشيني و کدورت آن مي شود ) موجب پديده شکرک زدگي مي شوند که اين خاصيت در عسل هاي طبيعي ديده مي شود.


منبع: نمناک


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

608 bearing - ydbearing.net پنهان از گذشته تا ادامه منفی‌ِ273 :: روز از نو :: ديوارپوش مصیر آموزش شطرنج | رضا عبداله زاده خدمات برق گروه الکتری پاور وب نوشت